Майорка – Курорт Магалуф

Майорка - най-големия от Балеарските острови е разположен в Средиземно море. Островът предлага огромно разнообразие от модерни хотелски комплекси подходящи за вкуса на всеки турист, без значение от неговите финансови възможности, възраст или семейно положение. Благодарение на благодатния си средиземноморски климат, острова се посещава от туристи целогодишно. Удивително богатата и разнообразна природа на острова го е превърнала в един от петте най-посещавани курорта в света. Летището на острова е едно от най-големите и луксозни в Европа. Всяка минута на него кацат между 5 и 7 самолета от различни точки на света. Курортите и хотелските комплекси са разположени по крайбрежието, известно със своите чисти пясъчни плажове и прозрачна морска вода.

Магалуф – съвременен курорт, разположен в югозападната част на острова, на брега на красив морски залив със ситен, златен пясък и тюркоазено сини морски води. Освен с местоположението си, Магалуф е известен и като курорта с най-бурен нощен живот. На територията на курорта се намират и два атракционни парка – Аквапарка и Уестърн Уотър Парк.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах