Остров Майорка

Майорка - най-големия от Балеарските острови е разположен в Средиземно море. Островът предлага огромно разнообразие от модерни хотелски комплекси подходящи за вкуса на всеки турист, без значение от неговите финансови възможности, възраст или семейно положение. Благодарение на благодатния си средиземноморски климат, острова се посещава от туристи целогодишно. Удивително богатата и разнообразна природа на острова го е превърнала в един от петте най-посещавани курорта в света. Летището на острова е едно от най-големите и луксозни в Европа. Всяка минута на него кацат между 5 и 7 самолета от различни точки на света. Курортите и хотелските комплекси са разположени по крайбрежието, известно със своите чисти пясъчни плажове и прозрачна морска вода.

Санта Понса – туристически център в югозападната част на острова. Широк плаж с превъзходен бял пясък, заема значителна част от крайбрежието. Преди да излезете на плажа минавате през зелена борова горичка – любимо място за отдих на туристите през горещите летни дни. Необходимо е да се отбележи, че този курорт е идеално място за почивка на семейства с деца, както и за хора от всякаква възраст. В центъра на курорта са съсредоточени голямо количество ресторанти, барове и магазини.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах