Условия

Ето и по какъв начин бихте могли да станете наши клиенти:

1.       Като начало Вие имате възможност да направите временна резервация чрез попълване на резервационните бланки в нашия сайт, както и да заявите желанието си за включване в някое от пътуванията ни по телефона. В тези случаи, така направената от Вас резервация се пази до 2 работни дни, след което трябва да бъде потвърдена, чрез заплащане на депозит. Информацията, предоставяна в нашия офис е меродавна и се ползва с приоритет пред тази, която може да бъде почерпена от други информационни източници (интернет, рекламни брошури, радио и тв-предавания и т.н.). 

2.       Резервацията Ви се счита за окончателна само след заплащане на депозит в размер на 50% на човек за всички пътувания. Останалата сума в размер на 50% се заплаща минимум 10 /десет/ работни дни преди датата на отпътуване.

3.       Заплащането на депозит става по някой от следните начини: в брой в офиса ни, с кредитна или дебитна карта на терминал в нашия офис, с попълване на специална бланка за дистанционно плащане с кредитна карта, по банков път. 

4.       Едновременно със заплащането на депозит за Вашето пътуване е необходимо да сключим Договор за организирано туристическо пътуване в два екземпляра, единия, от които остава за Вас. В случай, че не правите резервацията си при нас, а резервирате по електронен път е необходимо да разпечатате Договора от нашия сайт, да го прочетете внимателно, след което ще очакваме да го попълните и да ни го изпратите, за да получите обратно подписаното и от нас копие. 

5.       Договорът за организирано туристическо пътуване (ДОТП) обвързва Туристическа агенция Авентура България ООД за изпълнение на задълженията ѝ само при препотвърждаване от нейна страна на направената временна резервация, в рамките на два работни дни. Когато междувременно е подписан договор се приема, че е сключен под отлагателно условие, с оглед очакваното потвърждение, а в случай, че липсва такова, Туроператорът предлага други възможности, които Потребителя може да приеме или откаже, без да дължи неустойка или обезщетения.

6.       В срок между 10 и 7 работни дни преди началото на пътуването е необходимо Вие или упълномощено от Вас лице да посети нашия офис, в който е сключен договора, за да му бъде предоставена подробна информация относно пътуването, да бъде извършено окончателното плащане и да получите Вашите документи, освен ако предварително не сме се уговорили за друг вариант. 

7.       Всички останали условия и обстоятелства, свързани с Вашето пътуване, както и сроковете  и неустойките при анулации, можете да прочетете в Договора за организирано туристическо пътуване, поместен по-долу.


  Договор за индивидуални хотелски резервации - ранни записвания!
MS Word документ 75.5KB
  Договор за организирано туристическо пътуване - самолетни програми!
MS Word документ 71KB
  Договор за индивидуални хотелски резервации - собствен транспорт!
MS Word документ 74KB
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах