ВАЖНО

Уважаеми клиенти и приятели,

Както знаете в настоящия момент България, Европа, а и целия свят, се намират в ситуация на непреодолима сила (форс мажор), поради обявената пандемия от COVIT-19. Предоставянето на услуги, изпълнението на договори и др.  са затруднени, а в някои случаи, както е в момента,  напълно невъзможни.

Туристическият бизнес в целия свят е буквално спрял. Авиокомпаниите не летят, хотелите са затворени и никой за никъде не пътува.

Ситуацията с разпространението на епидемията е  динамична. Променя се бързо, буквално всеки ден. По този повод докато трае извънредното положение Туристическа агенция Авентура не прекратява договорите за туристически пътувания, а само спира временно изпълнението на задълженията и на свързаните с тях насрещни задължения по тях, с цел да предостави възможност за защита на интересите и на двете страни. Както знаете извънредното положение обезсилва всички търговски Договори и в момента НЕ текат никакви срокове, в това число за анулации, доплащания и т.н. Т.е. няма как да пропуснете някакъв срок.

Всички наши клиенти, които имат резервация с дата на заминаване след 01.05.2020, ще могат да анулират или променят датата на своята резервация /ако имат такова желание/, след края на извънредното положение.

Оказа се, че сега действащите закони, по никакъв начин не защитава интересите на потребителите и търговците, в условията на форсмажорно обстоятелство – Пандемия с огромни размери. Това налага спешни мерки, промени и допълнения в съществуващото законодателство, които се консултират с Европейската Комисия и се подготвят в момента, за да могат да бъдат защитени интересите на всички хора, с вече направена резервация за Лято 2020, които имат притеснения относно нея.

Затова Ви молим за разбиране и търпение и да се свържете с нас, след края на извънредното положение, за да Ви информираме, какви са вариантите за излизане от кризата.

Моля да имате предвид, че възможността Ви да промените или анулирате Вашата резервация /ако това е Вашето желание/ е гарантирана, но е необходимо да се намери най-изгодния вариант за Вас.

Никой наш клиент НЯМА да ходи на почивка, ако не иска това, страхува се или има други притеснения.
 
Поздрави и останете здрави!
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах