Неаполитанската ривиера

Остров Капри, Позитано, Соренто, посетите ли италианския юг веднъж, ще се влюбите в него завинаги. Тесните романтични улички, които водят към морето, живописните пейзажи и неповторимия колорит на тази част на страната, ще покорят сърцата Ви. Идеален вариант за уморените от напрегнатия живот в големите градове хора, които искат да се полюбуват на морето в красива обстановка. Такава е провинция Наполи и не само, тук са съсредоточени и голямо количество от паметниците на историята, културата и изкуството.

Програмите, които Ви предлагаме са с продължителност от 3 до 21 дни, с настаняване в най-добрите хотели на Италия от 2* до 5*. Типовете стаи в хотелите са от стандартни до лукс, с възможност за настаняване на до 4 човека в едно помещение. Типа хранене е различен за различните хотели, като предпочитаните от българските туристи в Италия са само закуска или закуска и вечеря, поради факта, че тук по-голямата част от времето се прекарва извън хотелите.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах