САЩ

Ако никога не сте били в Америка, значи нещо сте пропуснали в живота си. Ако мислите, че познавате Америка, преставайки си небостъргачите на Манхатън, Статуята на Свободата или Дивия Запад, значи сте в плен на стереотипа, който доста едностранно отразява истинския и образ. Достатъчно е само веднъж да отидете зад Океана, за да откриете истинската Америка и да се убедите, че освен магнетизма на Манхатън и Ню Йорк има много други удивителни места, за които не сте подозирали и които не бихте намерили на нито едно друго място на земята. Никъде няма да откриете такава завладяваща красота като Златния Мост на Сам Франциско, или „Градините на Дюпон” във Филаделфия, няма такова чудо на природата като Ниагарския водопад, няма приказно-фееричния Гранд Каньон на река Колорадо, и разбира се никъде няма да намерите екзотично суровата красота на Аляска.

Трудно ще намерите друго място на планетата, където по едно и също време на годината, може да карате ски по заснежените писти и да събирате тен на брега на морето. И едва ли ще намерите нещо приличащо на Лас Вегас, за който всички са чували, но трудно могат да си го представят: тук освен да си вдигнете адреналина в някое казино може да направите и истинско околосветско пътешествие – например да посетите египетските пирамиди или да поплувате с истинска гондола по венециански канал. И всичко това се нарича Америка.

 

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах