Нова курортна такса в Гърция, за всички пристигащи в страната след 01.01.2018

24 Април 2018
Нова курортна такса в Гърция, за всички пристигащи в страната след 01.01.2018
Уважаеми клиенти,

Бихме желали да Ви информираме, че считано от 01.01.2018 г., гръцкото правителство, въвежда нова курортна такса, която ще се прилага от всички хотели и се заплаща само и единствено на място от туристите, при пристигане в съответното средство за настаняване. Таксата се калкулира на база нощувка и категория на хотела и е както следва: за 5* хотели - 4 евро /на стая/ за нощувка, за 4* хотели - 3 евро /на стая/ за нощувка, за 3* хотели - 1.50 евро /на стая/ за нощувка, 2*, 1* хотели - 0.50 евро /на стая/ за нощувка.

Моля да имате предвид, че на нашия сайт, в много случаи, категорията на хотелите е занижена /с една звезда/, тъй като отговаря на нашите критерии за категоризация, а те традиционно са високи. Също така, както знаете, винаги имаме лични впечатления от хотелите, които предлагаме и категоризираме хотелите съгласно изискванията и очакванията на българските туристи, с които работим.

Таксата, обаче, ще се заплаща съгласно официалната категория на хотелите!!!
Архив новини
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах