Вашата оценка

Условия

Ето и по какъв начин бихте могли да станете наши клиенти:

1. Като начало Вие имате възможност да направите временна резервация чрез попълване на резервационните бланки в нашия сайт, както и да заявите желанието си за включване в някое от пътуванията ни по телефона. В тези случаи, така направената от Вас резервация се пази до 2 работни дни, след което трябва да бъде потвърдена, чрез заплащане на депозит. Информацията, предоставяна в нашия офис е меродавна и се ползва с приоритет пред тази, която може да бъде почерпена от други информационни източници (интернет, рекламни брошури, радио и тв-предавания и т.н.). 

2. Резервацията Ви се счита за окончателна само след заплащане на депозит в размер на 50% на човек за всички пътувания. Останалата сума в размер на 50% се заплаща минимум 10 /десет/ работни дни преди датата на отпътуване.

3. Заплащането на депозит става по някой от следните начини: в брой в офиса ни, с кредитна или дебитна карта на терминал в нашия офис, с попълване на специална бланка за дистанционно плащане с кредитна карта, по банков път. 

4. Едновременно със заплащането на депозит за Вашето пътуване е необходимо да сключим Договор в два екземпляра, единия, от които остава за Вас.. 

5. Договорът обвързва Туристическа агенция Авентура за изпълнение на задълженията ѝ само при препотвърждаване от нейна страна на направената временна резервация, в рамките на два работни дни. Когато междувременно е подписан договор се приема, че е сключен под отлагателно условие, с оглед очакваното потвърждение, а в случай, че липсва такова, Туроператорът предлага други възможности, които Потребителя може да приеме или откаже, без да дължи неустойка или обезщетения.

6. Всички останали условия и обстоятелства, свързани с Вашето пътуване, както и сроковете  и неустойките при анулации, ще получите от нас, на посочен от Вас мейл адрес, преди Вашето плащане.


 2022
  Общи условия към договор за туристически услуги
PDF документ 462.31KB
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах