Вашата оценка

Сватбена мелодия

Магията на Гърция привлича все повече и повече двойки, които желаят да заявят любовта си. За тези, които вече са подписали официален брак в България, но желаят тържествена церемония в Гърция, ние предлагаме организиране на символична сватба. Тя може да бъде истински празник и за тези, които преди години са се врекли във вечна вярност и желаят отново да създадат уникалната романтична атмосфера, да отпразнуват незабравимо своята годишнина, сребърна или златна сватба.  
Символичната сватба  може да се случи на романтичен плаж, модерен бар на плажа, традиционен ресторант, винарна, на покрива на хотела, хотелска веранда с изглед към залеза, или дори може да се проведе на яхта! Характера на този вид свадба не е религиозен, нито правен. Сватбата се извършва по реда на гражданският брак, но не е юридечески признат. Нормативни документи не се изискват, също така не е нужно и овластено лице да изпълни процедурата. Най-важното е, че тя дава на двойката чувство на абсолютна независимост, тъй като Символичният брак може да се проведе навсякъде. Имате пълна свобода да индивидуализирате сватбада си, като по този начин се отразява вашата личност.
Гърция е пълена със спиращи дъха гледки и приказни места, които ще Ви накарат да се чувствате наистина избрани в този специален ден.
Символичната сватба  може да се случи както в по-близката част на Гърция – Халкидики, Олимпийска Ривиера, Тасос, Корфу, така и в по-отдаличените места, като Пелопонес, Санторини, Крит, Родос, Закинтос.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах