Вашата оценка

За нас

Здравейте любители на пътешествията и приключенията!

Човек се отправя на пътешествие заради влечението към неизвестното, стремежа към нови знания и неизпитани емоции, или най-често с цел да осъществява мечтите си.

За всеки пътуването предизвиква различни асоциации, емоции, спомени и разбира се мечти……мечти, които ние се стремим да превръщаме в реалност.

Ние, екипът на туристическа агенция АВЕНТУРА, винаги сме щастливи да помагаме на нашите клиенти в реализирането на техните желания, като разбира се, се стремим да правим това професионално и компетентно. Нашата компания организира индивидуални и групови пътувания, делови и екскурзионни, с цел почивка на море или планина, Спа туризъм, бизнес семинари, шопинг турове, сватби и сватбени пътешествия на екзотичните точки в света. За Вас остава само да си изберете, като възможностите са както за кратко пътуване, така и за дълъг и пълноценен отдих. Мениджърите в нашата агенция са с повече от 17 годишен опит в областта на изходящия и вътрешния туризъм. Участвали сме в организирането на първите чартърни полети от България за Турция, Испания, Дубай, Израел, Тайланд, Мексико, Доминиканската Република и т.н. Опитът натрупан през годините, ни дава възможност да Ви предложим туристически продукт с високо качество, което се базира на работа с най-големите български и световни туроператори, внимателно разработени маршрути и дестинации, на базата на впечатленията споделяни от многобройните ни клиенти, прецизен подбор на хотелите, които предлагаме и които в повечето случаи сме виждали лично, както и индивидуален подход към всеки клиент. Тук на нашия сайт можете да откриете както основните и масово предлагани през последните години туристически продукти, така и много уникални такива, някои от които се предлагат за първи път в България и са съобразени със световните тенденции в туристическия бизнес. Мениджърите в нашата агенция ежегодно посещават всички най-големи туристически изложения в света, където се информират за най-новото в областта на пътешествията и приключенията, черпят идеи и вдъхновение, от най-добрите в света. Традиционно за служителите на агенцията, е и участието в десетки информационни турове до дестинациите, които предлагаме, с цел запознаване на място с избраните хотели, допълнителни екскурзии и всякакви други подробности свързани с предлаганите от нас пътувания. В сектора "Фото галерии" можете да видите снимки от многобройните ни пътешествия, които ни правят по-компетентни и по-успешни през всеки нов сезон. Ние винаги сме били там където Ви предлагаме да Ви заведем и можете да разчитате на компетентна консултация и съвети при избора на хотел.

АВЕНТУРА България

Туристическа агенция Авентура България е лицензиран туроператор и туристически агент от Държавната Агенция по Туризъм.
 

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах